Dobrodošli na naš sajt

VULKAN GYM fitness centar je opremljen najmodernijim spravama, koje pojedinačno ili u kombinaciji više njih,
nude mogućnost za oblikovanje svakog dela tela, i(li) dosezanje svakog sportsko-takmičarskog cilja. Za sve vreme treninga našim članovima i klijentima na usluzi su obrazovani instruktori sa višegodišnjim sportskim stažom. VULKAN GYM je u svim aktivnostima opredeljen na svoje klijente. Od ulaska u naš prostor i elementarnih uputstva koje dajemo početnicima, do izrade specifičnih programa treninga, prilagodjenih željama i mogućnostima svakog člana i posetioca, instruktori VULKAN GYM-a su u maniru maksimalne predusretljivosti na raspolaganju klijentima. Naš fitness centar opremljen je savremenim sigurnosnim sistemom, i video nadzorom, koji pruža maksimalnu sigurnost našim posetiocima.
Nama je čast i velik profesionalni izazov da ugostimo svakog pojedinca, koji želi da podigne nivo svojih telesnih sposobnosti, bilo iz rekreativnih, bilo iz takmičarskih pobuda. Fitness centar je opremljen dovoljnim brojem profesionalnih sprava i sistema, kao i kompletne opreme za fitnes i borilačke sportove. U dobro opremljenom, svetlom i provetrenom prostoru, površine od preko 800 m2, mi svojim cenjenim klijentima nudimo fitness, corssfit, aerobik, pilates, yogu, zumbu, kik boks, kardio boks, kao i treninge borilačkih sportova za najmlađe: karate, džudo, aikido... Takođe naši instruktori će vam izraditi plan ishrane dok vežbate.

Sigurnosni ormari

Mesto za bezbedno odlaganje vrednih stvari.

FREE WI-FI

Besplatan pristup internetu za članove kluba.

Klimatizovan prostor

Osećajte se ugodno dok vežbate.

Sveže i čisto

Higijena je svima nama na prvom mestu.

Adekvatne svlačionice

Sve svlačionice su sa tuševima.

Besplatni programi

Programi ishrane i vežbanja za članove.

SPREMNI STE DA POČNETE DA VEŽBATE?

Kroz raznovrsnu ponudu kurseva i usluga, pronađite i vi adekvatan trening u skladu sa vašim afinitetima i fizičkim mogućnostima.
Svet fitnessa je uzbudljiv i kreativan, u stalnom napredovanju. Izaberite za sebe, iz široke ponude naših usluga, fitness program prilagođen Vama.

Naši treneri i osoblje

Upoznajte se sa nama.
Biće nam zadovoljstvo da zajedno vežbamo

Danica

Zastupnik kluba i osnivač

Sportsku karijeru je započela u odbojkaškom klubu Radnički gde je bila višegodišnji prvotimac. Vodi najmlađe članove našeg kluba pri školici sporta.

Ivana

Personalni trener

Personalni trener, sa dugogodišnjim iskustvom. Diplomirala na fakuletetu za sport i fizičko vaspitanje... Jakim treninzima do veće izdržljivosti, snage i boljeg izgleda

Uroš

Personalni trener

Personalni trener. Diplomirao na fakultetu za sport i fizičko obrazovanje... a sada Vas stavlja na test izdržljivosti...

Dunja

Aerobik i škola plesa

Licencirani fitnes instruktor. Dunja izvlači iz vas maksimum. Jak trening, muzika, dobra atmosfera i zabava...ukratko Dunja.

Marija

Kardio boks

Licencirana instruktorka BAFA i FISAF. Izuzetan instruktor sa dugogodisnjim znanjem. Proverite zasto su njeni trenizni ubitacni!