Škola samoodbrane

Škola samoodbrane vrši treninge i obuku polaznika sa ciljem prenošenja znanja i iskustva iz ove oblasti,kao i razvijanja sposobnosti blagovremenog i efikasnog reagovanja u potencijalnim neželjenim-konfliktnim situacijama.
Pol ,godine ,telesna konstitucija i fizička spremnost nisu preduslov za početak vežbanja,jer se i sama suština samoodbrane bazira na iskorišćavanju napadačeve energije protiv njega samog.

saodbrana

Program vežbanja je šarenolik i prilagođen svim kategorijama vežbača:

 

1. Program samoodbrane za decu od 5 do 12 godina: program je osmišljen tako da se kroz igru vežba motorika i kordinacija,jača fizička kondicija,razvija sportski i timski duh,podstiču zdrave navike i nabitnije od svega mališani uče kako da izbegnu potencijalnu konfliktnu situaciju i kako da se u krajnjem slučaju efikasno zaštite od iste.Program je prilagođen uzrastu vežbača,te se pored vežbanja klasičnih tehnika sprovode različite igrice i nadmetanja kako bi im vežbanje bilo privlačnije i zanimljivije .

2. Program samoodbrane za odrasle: cilj programa je osposobljavanje vežbača za efikasno reagovanje i samoodbrana od svih vrsta napada (hvatova,udaraca,napda oružijem).

3. Program samoodbrane za devojke (žene): program obuhvata skup posebnih odbrambenih tehnika prilagođenih karakterističnim situacijama u kojima se ova kategorija vežbača može naći.Osnov učenja je kako se najefikasnije odbraniti i kako sa što manje fizičke snage savladati napadača.Vežbanjem se povećava samopouzdanje i savladava predrasuda da veći i snažniji napadač nije ujedno i sposobniji.

4. Individualna obuka samoodbrane

-Treninge vode licencirani treneri sa dugogodišnjim iskustvom i uspešnim radom sa svim kategorijama vežbača. Dođite da se zajedno družimo, učimo i napredujemo.

Sportski pozdrav!

- Treninzi kreću od 16. novembra u borilačkoj sali tertane VulkanGym (Ugrinovačka 206,Zemun) u sledećim terminima: utorak i četvrtak od 18 do 19 i subota od 10 do 11 časova.

- Telefoni za informacije i prijave:

mob: 062/83-17-423

mob: 069/24-25-225

- Posebne pogodnosti za studente Fakulteta bezbednosti i Kriminalističko-policijske akademije.