ZUMBA

Sada možete plesati kako biste dobili vitku figuru.
Ples je najbolja vežba za vaše telo, a zumba je jedan od najboljih plesova za gubitak težine.

zumba

Zumba je latinski ples, kojim radite izuzetno aerobne vežbe, tako da je to jedan od razloga zašto se zumba smatra dobrim načinom gubitka kilograma.

Zumba je uzbudljiva i efektivna fitnes zabava koja će vas brzo dovesti u formu pomoću druženja uz odličnu muziku, a iza koje se skriva pametno osmišljen trening snage i kondicije.
Radi se o obliku plesnog fitnesa koja se bazira na salsi i drugim latinoameričkim plesovima povezanim u lako pamtljive koreografije zbog kojih nećete osetiti da vežbate i dovodite telo u zavidnu formu.
Iako se bazira na latino plesovima, koriste se svi internacionalni plesovi kako bi kroz aerobne vežbe i osnovne plesne korake postigli što bolje rezultate.
Sa Zumba Fitnesom ćete stalno napredovati. Zumba kombinuje brže i sporije intervale vežbi kako bi vaše telo ostalo angažovano i stalno se nalazilo u novim situacijama, što potiče sagorevanje masti i izgradnju mišića.
Raznoliki ritmovi sprečavaju vaše telo da se privikne na program i time se izbegava dostizanje atletskog platoa ili onog za gubljenje težine.